Édeshármas

Kedves Dóra!

A barátommal egy partin egy közös barátnőnk iránt mindkettőnkben érzéki vonzódás ébredt. Elhívtuk magunkhoz és eltöltöttünk egy közös éjszakát. Eleinte minden simán ment, izgalmas volt, de egy idő után kezdtem úgy érezni, mintha engem kihagytak volna. Lehet, hogy a barátomnak ez az este csak alibi volt, hogy magáévá tehesse ezt a lányt?


Nem kell ahhoz elvetemült perverznek lenni, hogy valaki egy többszemélyes szeretkezésben találja magát. Vannak, akik a nyitott szerelmet és szabad szexualitást, mint életformát hirdetik, és nagyon sokan, ha csak egyszer is, de átéltek már életükben hasonlót.

Kedves Levélíró! A szex sokak számára teljesen leválasztható a szerelemről, nehéz azonban megállapítani, hogy kinél hol húzódnak az intimitás, az érzelmi átélés határai. Azoknak, akik hárman vagy többen akarnak egy ágyba bújni, mindazok az alapszabályok, amelyek egy boldog párosnál is elengedhetetlenek, különösen betartandók.

forrás:http://lychees.tumblr.com

Már, ha nem a féltékenységi dráma, baráti és szerelmi kapcsolatok totális csődje a cél. Legfontosabb az önismeret, az, hogy személyesen nálad mi az ami belefér, és mi az, amitől biztos, hogy kiborulsz. Jó, hogyha meg tudod állapítani, hogy csak egy jó szex volt, egy barátság, amiben az érzékiség is megfér, vagy szerelem vagy bármi más. És ezt meg is kell tudni osztani egymással. Fontos, hogy tudd elmondani, a másik tudtára adni, hogy ha féltékeny vagy, ha megbántottak, ha úgy érzed kimaradtál valamiből, ha az érzéseid viszonzatlanok. Ha belemész, csak azért tedd, mert valóban vágysz rá, és ne azért, mert ezzel akarsz tetszeni a másiknak! A kommunikáció kulcs fogalom a többes szex minden lépésénél, nemcsak az ágyon kívül de az együttlétben is. Egy totális összegabalyodásban minden résztvevőnek maximális figyelemre van szüksége, egy érzékeny és bonyolult rendszer csak így működik. Próbáljátok meg kizárni a külvilág vélt vagy valós ítéletét és elvárásait és a magatok örömét keressétek! Ha még nem voltatok együtt, akkor nehéz lesz kitalálnod, hogy a másiknak mi hogyan jó, ne legyenciki megkérdezni, megmutatni, segíteni! Egy szerelmeskedés ezerszer jobb lesz, hogyha nem elvárt eredmények hanem vágyak munkálkodnak. Ne az orgazmus legyen a cél, hanem minden valóban átélt és együtt élvezett pillanat! És, ha minden jól alakul, akkor se feledkezzetek meg a védekezésről;kilépni a monogámia melegéből, ebből a szempontból, valóban kockázatos.

Leave a Reply