Szexóra helyett szexajánló

Könyvek

Dr. Hilda Hutcherson: Amit anyukád soha nem mert elmondani a szexről

Paul Joannides: A nemi örömszerzés enciklopédiája

Mariela Castro Espín: Szexualitás kamaszkorban?

Dan Höjer-Gunilla Kvarnström: Kis fütyi-könyv

Dan Höjer-Gunilla Kvarnström: Kis punci-könyv

Kriston Andrea: Kriston intim torna férfiaknak, a férfierő megtartása – (fiúknak ajánlom: a hosszan tartó merevedés, a magömlés tudatos szabályozásának megtanulásához)

Internet

http://www.necc.hu/ – általános oldal kamaszoknak.

http://www.intimzona.hu/tevhitek – szexuális egészséggel, intimhigiéniával kapcsolatos információk, kérdések-válaszok. Fogamzásgátlás, betegségek és megelőzésük, tévhitek eloszlatása, stb.

http://www.a-ha.hu/ – Szexuális felvilágosító program kamaszoknak. Gyakori kérdések-válaszok. Fórum.

http://intim.lap.hu/ – tematikus bontásban szexualitás témájú oldalakhoz linkek a startlapon.

http://www.pointernet.pds.hu/tini/szex/index.html – Sok, szexszel kapcsolatos cikk, bejegyzés és a budapesti tinédzser ambulanciák listája– ha nem kívánt terhesség esetén szükség van rá.

http://fru.szimpatikus.hu/ egy szülésznő hasznos blogja szexuális anatómiáról, szexuális kérdésekről, és a gát izomzatának épen tartásáról (intim torna). Informatív, sok hasznos dolgot megtalálsz itt fiúkról és lányokról egyaránt. Nem csak lányoknak!

www.beautifulcervix.com – főleg lányoknak, de fiúknak se árt meg. Egy izgalmas fotóprojekt a női méhnyakról és méhszájról, ami nem csak a méh bejárata, de termeli a hüvely egészségét biztosító hüvelyváladékot. Állapota nagyon fontos a lányok egészséges szexualitása szempontjából. A sajátodat szinte sosem látod, ezért is izgalmas hogy itt bepillantást kaphatsz, hogy hogyan is néz ki a hüvely belülről. Azoknak is érdekes és fontos lehet, akik viszont meg tudják érinteni, éppen mert méhnyak-sapkát használnak fogamzásgátlónak.

www.beautifulagony.com. – arcok az orgazmusról. Nincs két egyforma orgazmus, viszont mindenkinek nagyon megváltozik ilyenkor az arca. Ha még kevés tapasztalatod van az orgazmusról, akkor ez segíthet elképzelni, hogy milyen élmény. Ez nem pornó, itt igazi emberek igazi gyönyörét láthatod.

www.melegvagyok.hu – információ és támogatás a melegséggel kapcsolatban fiataloknak és szüleiknek is.

http://www.hpvinfo.hu – fontos információk a HPV, azaz Humán Papillóma vírusról, megelőzéséről, iskolai oltásokról, és a fertőzés következményeiről, a méhnyak rákról. Aktív nemi éltetet élő fiúknak, lányoknak egyformán fontos, mert fiúk is hordozhatják, továbbadhatják, illetve egyes HPV okozta megbetegedések őket is érinthetik. A megelőzés éppen ezért mindkét nem felelőssége.

Ingyenes segélyvonal bántalmazott nőknek és gyerekeknek: 06-80-505-101. A NaNe Egyesület önkéntesei minden este 18 és 22 óra között várják a telefonokat.

Leave a Reply