Pinafing

A hüvely hangjai címmel válaszoltam egy olvasói kérdésre, ami a hüvelyből szeretkezés során távozó levegő szellentés szerű hangjával kapcsolatos frusztrációt taglalja. Annyit azért elgondolkodtatónak érzek, hogy a népnyelv a vicces pinafing kifejezést ismeri és használja, aminek hallatán azonban vagy kacarászunk vagy zavarba jövünk. Mindenesetre ez megint valami olyasmi, amiről nem szoktunk beszélni. Pedig a testünk beszél és olykor szellent. Ha egyszer bement a levegő az ki is jön onnan. A magyarban a pinafing vagy a költői hüvely hangjai kifejezések versengenek a hüvely szellentéséért. Nekem jobban tetszik az angol pussyfart, de lehet, hogy csak azért amiért anno angolul nem éreztem annyira gáznak a dalslágerek szövegeit, mint magyarul ugyanazt. Ennyit a test mai dolgairól.

forrás:http://lychees.tumblr.com

A hüvely hangjai

Kedves Dóra! 30 éves, egészséges nő vagyok. Párommal a szex nagyon jó és kielégítő. Csak az a gondom, hogy miután az aktust befejezzük, az élvezet úgymond „kiszáll” belőlem – amint megmozdulok vagy felállok, a hüvelyemből levegő távozik, és kellemetlen hangot ad, mintha szellentenék. Párommal több pozíciót is kipróbáltunk már, de sajnos mindegyik kínos véget ért. Gondolhatja, hogy ez engem mennyire zavar és milyen kellemetlen számomra! Noha páromnak a jelenséggel nincs semmi baja, én teljesen kétségbe vagyok esve. Nem tudom, mit tehetnék annak érdekében, hogy megszűnjön. Ha ebben tudna segíteni, azt nagyon megköszönném, mert emiatt már előre félek az együttlétektől. Judit

Kedves Judit! Én most, hogy kétéves kisfiam minden hétköznapi jelenséget szinte folyamatosan kommentál, veszem észre, hogy mennyire nem beszélünk ezekről a dolgokról. Azokról az egyébként teljesen hétköznapi testi jelenségekről, amiket megtanultunk „kulturáltan” kezelni, lehetőség szerint elrejteni mások, sokszor még saját magunk előtt is. Az évek során teljesen természetessé válik, hogy a test működésének velejárói, szagok, nedvek, hangok legfeljebb akkor megengedettek, hogyha egyedül vagyunk. Ez jelent kihívást akkor, hogyha elkezdünk együtt élni valakivel, akivel intim közelségben vagyunk. Viszont az egy légtér szükségszerűen nehezíti a fentebb említett rejtegetési manővereket. Milyen furcsa, hogy jókat kacagunk minden alkalommal, ha csillogó szemű kisgyermekünk bejelenti, hogy pukizott, viszont szorongást vált ki ugyanez egy szeretkezés során. Ne érezze ezt kellemetlennek, főleg, hogyha a párját sem zavarja! A hüvelybe a közösüléssel sokszor van, hogy levegő jut, aminek azután valahogyan távoznia kell; ez a világ legtermészetesebb dolga. Nem jön belőle kellemetlen szag, csupán viccesen hangzik, de ez még nem szabadna, hogy elvegye a kedvét az együttlétektől. Próbálkozzanak különböző testhelyzetekkel, de ne ez az apróság legyen, ami szerint a szeretkezések koreográfiáját alakítják! Ahányszor csak történik, inkább kacagjanak egy jót!

Leave a Reply