Ha eltörik a pénisz

Segítséget szeretnék kérni! A nemi szervemről van szó. Lassan már nem tudok szexuális kapcsolatot létesíteni. Az a problémám, hogy egy együttlét során egy nő túl hevesen ült rá a nemi szervemre. Aktus közben valahogy összenyomta, annyira, hogy azóta is fáj. Keletkezett rajta egy csomó és azóta nem is vagyok képes rendes merevedésre. De az a nagyobb baj, hogy mintha egyre kisebb is lenne. Igaz, nem nagy a nemi szervem, de most egyáltalán nem tudom használni, mert ha merevedésem van, akkor teljesen derék szögben áll és nagyon fáj is. Legyen szíves tanácsot adni: lehet ezt műteni? Üdvözlettel:János

Kedves János! Leveléből nem derül ki, hogy mikor történt a baleset, de az biztos, hogy azonnal orvoshoz kell fordulnia! Bár nincs csont a péniszben, ezt általában mégis törésnek nevezik. A merevedéskor keletkezett balesetben a pénisz üreges, vérrel telítődő  szövetei hajlamosak a súlyos károsodásra. Minél nagyobb a baleset bekövetkeztekor a merevedés, annál nagyobb lehet a szövetekben fellépő károsodás. A vér kitörhet az üregből, és elöntheti a pénisz belsejét. Ez okozza a fájdalmat és a deformálódást. A baleset következtében a húgycső is komolyan károsodhat, így nemcsak merevedési zavarok, de vizelési problémák is felléphetnek. Legtöbb esetben ez a probléma csak műtéti úton szüntethető meg. Orvosi ellátás hiányában komoly szövődmények alakulhatnak ki. Távdiagnózist nyilván nem adhatok, amint lehet, azonnal forduljon andrológus-urológus szakorvoshoz!

Az http://andrologia.lap.hu/ internetes oldalon találhat bővebben információt orvosokról és andrológiai központokról is.

Leave a Reply