Szexjátékok, tippek, furfangok – SZEXBESZÉLGETÉS A NYITOTT MŰHELYBEN

avagy kicsit másképp a “hogyan csavarjam az ujjam köré a szerelmemet” klasszik női magazin cikkeket ültetjük át a gyakorlatba.

“Jaj, meghalok, jöjj közel,
csókolgassál és ölelj!
Ne félj, mint madár a zajtól.
Tűrd legalább, hogy kezem
ügyeskedjék kebleden,
vagy itt lent, ha nem haragszol.” (Pierre de Ronsard)

Egy jó hangulatú csoportbeszélgetést tervezek, ami azért néhány momentumban különbözik a női magazinok szellemiségétől, ezek pedig a következők:

– nem hiszem, hogy nőknek vagy férfiaknak kiemeltebb lenne a témában a felelőssége, a cél itt az lesz, hogy hogyan lehet a közös örömöt, gyönyört, élményt elérni

– hiszem azt, hogy a szex önmagában néhány praktikától nem lesz feltétlenül jobb – úgyhogy kicsit lehet, hogy szót ejtünk a szexualitás néhány fontosabb háttér eleméről (párkapcsolat, érzelmek, intimitás, tabuk, gátlások, ‘mit hozunk a családunkból’ hátizsák)

– a női magazinokkal ellentétben beszélni fogunk a szexről. Nem csak úgy teszünk, mintha, hanem valóban, nyíltan, humorral, gátlások nélkül. És kérem, hogy ez ne riasszon vissza senkit, aki kicsit is kíváncsi, nagyon jól szokott működni!

Egy olyan beszélgetést ajánlok, ahol igény szerint egy csomó vibrátort, és más kütyüt is meg lehet ismerni, lehet kapcsolgatni, fogdosni, bármiről kérdezni. Szándéka szerint egy igazi „szextechnikai” beszélgetés lesz, ahol szó esik az orális szextől kezdve bármilyen szeretkezési formáról. Részletekről feszengés, tabuk nélkül. Ajánlok könyveket és hozok játékokat. Beszélgetünk az orális és manuális részletekről, kinek mi mitől jó és mitől nem jó. Ki hogyan csinálja, vagy nem csinálja. Jöhetnek fiúk, lányok, párok, fiatalok és idősek egyaránt. Mindenkit várok szeretettel, aki szereti az életében a szexet és kíváncsi új dolgokra!

Helyszín a szokásos Nyitott Műhely. Időpont, most egy órával később a szokásosnál, vagyis este 19.00 órától, 2011. március 18-án pénteken.

cím:1123 Budapest XII. kerület Ráth György utca 4.

Ár: előzetes bejelentkezéssel 3.000 Ft, helyszínen 3.500 Ft, pároknak kedvezményes 5.000 Ft.

A csoport 8-10 fő jelentkező esetén indul.

Jelentkezni a doradjamila(kukac)gmail(pont)com e-mail címen, vagy a weboldalon keresztül lehet.

Leave a Reply