Szex és anyaság csoportbeszélgetés – Nyitott Műhely

„Még félórája sincs,

bőröddel puszta bőröm,

még kagyló húsredőkben

szeretkezés csatakja:

két lábfej jobbra-balra

szétdűl, a Nap lezúdul,

szárnyas raj tompa hőből,

jön és elönt, suhog benn

a vibráló vörösben,

fölhat méhembe, mintha

félálomban fogannék

ikerpárt két apától,

sötét és szőke nővért:

az egyik lüktet és fáj,

ragyog és nincs a másik.”

Rakovszky Zsuzsa, Dél

a Nyitott Műhelyben, 2011. április 29-én, pénteken este 19.00 órától

Szeretettel várok mindenkit, aki érintett, vannak kérdései, lenne mit megosztania, vagy egyszerűen csak kíváncsi arra, hogy mi sül ki abból, ha az anyaság kapcsán beszélgetünk a szexualitásról.

Szex és anyaság. Az anyainterjúk és nemrégiben tartott csoportok, egyéni kérdések kapcsán ezt a témát több irányba is lehet bővíteni:

  • Szex a családban: minden, amit otthonról hozunk a párkapcsolatba, tanult és ellesett minták, hogy hogyan kommunikálunk érzelmeket, hogyan kezeljük a meztelenséget vagy hogy hogyan beszélünk egymással,  gyerekünkkel a szexről.
  • Hogyan változik a szexuális életünk a gyerekvállalással: szex és párkapcsolat terhesség, gyermekágy, több gyerek idején.
  • Szexuális nevelés: sokan kérdezik, hogy mikorra időzítsék és egyáltalán hogyan kezeljék gyerekük szexuális felvilágosítását. Kényes kérdések, gyakorlati javaslatok.

A csoport akkor indul, ha van minimum 6 jelentkező. Jelentkezni lehet a csakatestemenat.hu-n a programok menüpont alatt vagy emailben a doradjamila(kukac)gmail(pont)com emailcímen.

Ár: Előzetes jelentkezésnél 3.000 Ft, ha előzetes jelentkezés nélkül jössz, akkor 3.500 Ft. Pároknak kedvezményesen 5.000 Ft.

Egy előadás/beszélgetés időtartama a csoport igényeitől függően általában 2-2,5 óra.

Helyszín: Nyitott Műhely, Kisterem (1123 Budapest XII. kerület Ráth György utca 4.)

Leave a Reply