Tilos Maraton – Családi nap a szexről

Június 12-én vasárnap a Dürer kertben a Tilos Maraton keretében tartunk családi műsort, a téma a szex. Várunk mindenkit, aki szeretne velünk beszélgetni, de elsősorban is várunk fiatalokat, a volt osztályaimból, koleszokból, akik szívesen elmondanák a véleményüket az éterbe. Szeretnénk, ha nem mindig a felnőttek beszélgetnének egymással arról, hogy milyenek a fiatalok. Akihez más úton még nem jutott el a levelem, azoknak felteszem az oldalra is. Olvassátok, és gyertek! Nagyon várunk benneteket!

Sziasztok. Egy várhatóan izgalmas programra szeretnélek hívni benneteket. És ez nem csak azokra vonatkozik, akik eljöttek a beszélgetésekre, de bárki jöhet, akit érdekel! A pasimmal (Bodó Balázs) és egy közös barátunkkal (Sápi Zsófi) van egy kétheti műsorunk a Tilos Rádióban, természetesen a szexről. Ezen a héten vasárnap, június 12én a Tilos Maraton keretében rendhagyó adásunk lesz, ez lesz a családi nap. És, ha már család, gyerekek, szeretnénk egy olyan műsort, amiben élőben beszélgetünk kamaszokkal szexes témákról. Fontosnak gondoljuk, hogy ne mindig csak a felnőttek mondják meg, hogy ti mit hogyan éreztek, mit kellene csinálnotok. Ez rádióműsor lesz vagyis nem fogtok látszani, vagyis annyi látszik belőletek, amennyit akartok, nem kell nevet mondani, ha nem akartok de a ti őszinte véleményetek meg baromi fontos lenne, ha kikerülne az éterbe.
A Tilos rádió “cserébe” tud nektek adni promó ajándékokat, azt hiszem pólók, bringás cuccok, táskák vannak most. Ja, és egy (alkoholmentes) sört is fizetünk. 🙂

Helyszín. Dürer kert, 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21. , Időpont: 2011. június 12. vasárnap délután hattól
program: tilos.hu

Ha érdekel benneteket a dolog, akkor lécci szóljatok nekem vissza.

d.-

Leave a Reply