A méret a lényeg? Egy kétségbe esett fiatal ember

forrás: http://fluffylychees.tumblr.com

Meglepetés magazin – szexrovat | 2011. december

Van egy hölgy, akivel nagyon kívánjuk egymást, de a méreteim nem megfelelőek (7,5 cm). Szeretném orgazmushoz juttatni, de nem tudom hogyan tudnám, az előző kapcsolatában ugyanis egy 19 cm -s úrral volt együtt éveken keresztül. A hölgy elmondása és tapasztalataim szerint ő már a finom érintéstől csókoktól is benedvesedik, de sajnos a szexre még nem volt alkalmunk. Már látta a péniszemet merev állapotban is, és azt mondja, nem zavarja, de én tudom, hogy igen. Nagyon kívánjuk egymást, és én szeretném, hogy orgazmusban teljesedjen ki, még akkor is, ha nekem nem is jut annyi élvezet. Mit tegyek? Egy kétségbe esett fiatalember

Kedves fiatalember! Nem akarom leértékelni a mérettel kapcsolatos szorongásodat, de fontosnak érzem jelezni, minden arra mutat, hogy a szex – értve ez alatt a behatolástól függetlenül minden erotikus érintést –már most is jól működik ezzel a hölggyel. A hüvely nedvessége is azt jelzi, hogy van vágy, fogadókészség. Tudom, hogy nem egyszerűsíti a helyzeted, de ez a szorongás elsősorban belőled fakad, ezt kellene valahogy feloldanod. Próbálj meg a pozitív jelekre figyelni! Halld meg, ha párod azt mondja, hogy nem zavarja a méret! Egy érzéki találkozás nem szabadna, hogy a számokról, az összehasonlítgatásról szóljon. A méret gondokról mindig az jut eszembe, hogy az valójában a pasik közötti verseny és nem sok köze van hús-vér nőkhöz. A női orgazmus nem a férfipartner méretétől függ. Sokkal inkább attól, hogy az illető hölgy mennyire nyitott, mennyire „kívánós”, és mennyire ismeri a saját testét.

Az lehet fontos, hogy a partnerednek mennyire van szüksége közösülés közben a “kitöltöttség” érzésére, de az orgazmusa nem ettől kell, hogy függjön. A női orgazmus legfontosabb szerve a csikló, ami nem a hüvelyben van, hanem kívül, a szeméremajkak „felső” találkozásánál. Érdemes lenne azt kipróbálnotok, hogy a merev pénisz makkjával finoman csak a “bejáratnál” játszotok. Ez sok nőnek nagyon jó, izgatja a csiklót is, és az egész hüvelybemenetet. A hüvelyben mélyebben nincsenek érzőidegek, csak egész mélyen a méhszáj közelében. Ezért is érdemes a külső, vagy a bejárathoz közeli területekkel foglalkozni. Amit te szexnek hívsz, a behatolás sokkal inkább spirituális értelemben lehet nagyon fontos, hogy mennyire tudtok lelkileg is a testi egyesülésben közel kerülni egymáshoz. Szerintem ne méricskélj, inkább kényeztessétek egymást és keressétek, ami jól esik. Ha az segít ellazulni, igyatok meg egy pohár bort, vagy találjátok meg az ellazulás más módjait!

Leave a Reply