Telehold-Feldmár Intézet

Azoknak, akik már jelentkeztek a Feldmár Intézet szervezésében tartandó, január 9i, Szexes előadás-beszélgetésre, fontos infó, hogy a HELYSZÍN VÁLTOZOTT.

A rendezvény nem a Columbus hajón lesz!
Időpont és helyszín:
2012 január 9. – 20:00.
II.kerület Bem rakpart 54. II. emelet. 17. A kapucsengőre Feldmár Intézet van írva.
A részvételi díj 4500 Ft., amit az előzetes regisztráció után a helyszínen, a kezdés előtt tudsz befizetni.
Szeretettel várunk!

A program “hivatalos” promója:

Mester Dóra, szex-edukátor, (aki San Franciscoban, a Sex Information szervezetnél szerzett képesítést), vezetésével beszélgetünk szexről, párkapcsolatról, intimitásról, csupa olyasmiről, amiről nem is olyan könnyű szabadon beszélgetni.
„…mindig is foglalkoztatott a testem, mások teste, a nőiség, a szex, a pasik. Kit nem? Aztán lett belőle egy tengerentúli utazás. Egy év San Franciscóban. Olyan helyen, ahol az óceán adja a város alaphangulatát, a pontban délután háromkor érkező mindent beborító felhő, a szél, a nap. Olyan emberek között, akik nem csak tudják, hogy mi a tolerancia, hanem így is élik az életüket. Ott tanultam valamit a szexről, amit eddig nem tudtam jól. Hogy a szex, a jó szex ártatlan. Ártatlan, őszinte. Egy olyan játék, társasjáték, amit sose szabad abbahagyni. “We born naked we porn naked.” És ebben a szellemben tanultam meg beszélni is a szexről. Azt tanultam meg, hogy milyen fontos erről beszélni, jól beszélni. Ezzel játszom, kísérletezem most is. Szakmailag, komolyan. „ – Mester Dóra www.csakatestemenat.hu
A szokott módon bejelentkezik 8 órakor Feldmár András Skype-on, ha van hozzá intézendő személyes kérdésed, azt akár írásban is elküldheted előre a dorka@feldmarinstitute.info -ra.

 

Leave a Reply