Nő, anya, szerető – Woman, mother, lover – MEGJELENT!

Sokan kérdezték mostanában tőlem, hogy mikorra várható a könyv megjelenése.

Végre mondhatom – a büszke anya – hogy nemcsak megszületett, de a szülőszobát is elhagyta végre a gyermek.  Erre az alkalomra mi is családostul hazautazunk, gyertek velünk ünnepelni!  Lesz hivatalos beszélgetés a Jaffa Kiadó szervezésében a Millenárison, a Könyvfesztiválon: április 19. pénteken 16 órakor a Supka Géza teremben, szombat délelőtt szervezés és keretek nélküli jövés menés, szabad beszélgetés a Millenárison és délután a barátainkat várjuk szeretettel egy kerti partira (reméljük tavasz is lesz hozzá).

Ezúton is szeretném mindenkinek megköszönni a részvételét ebben a munkában; történetét, szövegét, segítségét, bátorítását és hogy oly sokan velem voltatok ebben a születésben. Az a legtöbb, amit tehetek, hogy ezzel a könyvvel köszönöm meg nektek.
Woman, mother, lover – Motherhood and sex. A Foucauldian analysis on the norms and beliefs surrounding the mother as a sexual object and on womanhood in our Western culture. I am writing about the medicalization of female sexuality, the Western cultural tradition and sex discourse specially in the intersection of the de- or asexualized myth of motherhood, the controversies on different female roles, the deep inner pain and difficulties being a girl, a young woman. My book is somewhere between social science and literature but also very personal and contains many personal interviews of mothers and fathers as well as my own personal stories from my childhood. I am writing a serious social and cultural analysis that is approachable by laypeople.

The book is published in Hungarian, in approximately 3000 copies.

4 thoughts on “Nő, anya, szerető – Woman, mother, lover – MEGJELENT!”

Leave a Reply