Az első év, hogy fogadhat 1%-ot az Ars Erotica Alapítvány


Akik ismerik a csakatestemenat szex-pozitív misszióját, azt is tudják, hogy egy ideje minden támogató és missziós munkámat az Ars Erotica Alapítvány keretei között végzem. Azon dolgozom, azért vállalok nyilvánosságot, azért írok, tanítok, mert szeretném elérni, hogy a társadalom minél szélesebb rétegei számára váljon lehetővé a szexualitás tudatos megélése, egy nyitottabb és pozitívabb szexuális szemlélet és magatartás megvalósítása.

Azért is hoztam létre az Ars Erotica Alapítványt, mert fontosnak tartom minden lehetséges fronton dolgozni azért, hogy mind a magánélet területén mind a szexualitásért felelős intézmények nyilvános diskurzusaiban egyre több teret kapjon a szexuális magatartásformák és szexuális sokféleség előítélet-mentes és elfogadó megközelítése. Kamaszok szexuális nevelésében napi szinten részt véve hiszek abban, hogy a szervezett ás átfogó szexuális nevelés hozzájárul olyan társadalmi problémák hosszútávú kezeléséhez, mint az abortuszok magas száma, a tinédzserkori nem várt terhességek magas száma, a prostitúció, a házasság válsága, vagy a homofóbia.

Hiszem azt, hogy a magukat és másokat elfogadó, szexualitásukban is kiegyensúlyozott, tudatos és tájékozott felnőttek képesek harmonikusan és rugalmasan működő, egészséges társas kapcsolatok, társas-hálózatok kialakítására.

Az utóbbi egy évben szerencsére annyi megkeresés érkezett, hogy két önkéntes is segíti az alapítvány működését. Ha te is úgy érzed, hogy támogatnád a munkánkat, akkor kérlek add nekünk a személyi jövedelemadód 1%-át!

Az Ars Erotica Közhasznú Alapítvány adószáma: 18143544-1-41

A bevallás határideje egyéni vállalkozóknak: 2013. február 25.

A bevallás határideje magánszemélyeknek: 2013. május 20.

Leave a Reply