BODY

Lezárul a BODY projekt, de nem ér véget…

Sok olyan szakmai tartalom született a két év során, amiről azt gondolom, hogy sokunknak, hasznos lehet a munkájában. Az egyik maga a nyári tréning, amit remélhetően újra megtartunk jövőre egy Grundtvig in-service nemzetközi tréning formájában. Ezt fogom időben hirdetni. De addig is, sok praktikus tudás gyűlt össze a projekt kézikönyvében, ami mostantól magyarul is letölthető a projekt oldaláról – ezt szabadon használhatjátok. Szintén itt találtok a BODY témákkal kapcsolatos cikkeket, amik nem csupán elméleti cikkek, hanem gyakorlati hasznuk is van. Szintén inspiráló, ötletadó lehet a jó gyakorlatok gyűjteménye, ezeket is érdemes megnézni akár partnerkereséshez, saját ötletek bővítéséhez. Különösen izgalmasak és tanulságosak a projekt során született kritikus incidensek, ezek mindegyike le lett fordítva magyarra is – olvassátok, használjátok!
Tudom, hogy a mi munkánk elsősorban a terepeken zajlik, hús vér emberekkel való munkában és nem a számítógép előtt – mégis, most hogy látom milyen anyagok jöttek létre – azt hiszem érdemes az internet előnyeit mégis használni, ne rémüljetek meg a pdf dokumentum gondolatától, nézzétek meg, használjátok. Vagy gyertek el a jövő évi képzésre, írjatok nekem és egymásnak, találjuk meg egymást, hogy tudjon közöttünk áramolni mindaz, ami a Nyitott Műhelyben létrejött!
Azoknak, akik múltkor visszajeleztek, előre is köszönöm, hogy segítetek terjeszteni a BODY cikkeket, külön is írok, és ha a többiek is – látva a konkrét tartalmakat, úgy érzik, hogy ki lehetne tenni fórumra, oldalra, újságba, bármilyen szakmai párbeszédbe bekapcsolni, kérlek írjatok!

szóval mindez itt magyarul: www.bodyproject.eu

köszönet érte nektek is!

Leave a Reply